Onko tehokkuus aina synonyymi hyvälle
Juhlakauden kynnyksellä pääkaupunki on yhtä kiireinen kuin aina! Makeannälkäisille Pariisin tammikuu on synonyymi 'lle (kyllä, se on aika). Toiset taas käyttävät uutta vuotta hyväkseen ladatakseen akkujaan ja siirtyäkseen detox-tilaan, esimerkiksi osallistumalla -haasteeseen. Tänä talvena myös me pelaamme cocooning-peliä, rentoudumme ja pidämme kiinni hyvistä lupauksistamme. Hyperaktiivisimmat käyttävät tilaisuutta hyväkseen kokeilemalla ja harjoittelemalla ennen rinteisiin lähtöä! Kuten huomaatte, tammikuu Pariisissa ei tule olemaan tasainen, emmekä aio jumiutua rutiineihin tänään!
Oletteko huomanneet että synonyymit naisesta ovat aina jotenkin loukkaavia mutta miehistä ei. Mielestäni ainakin synonyymit muija, ämää, akka ovat erittäin loukkaavia. Mutta esim. äijä, jätkä eivät loukkaa miehiä yhtään. Mistä tällainen mahtanee johtua?
Ihmiset ajattelevat, että ura on jotain sellaista, joka vaatii suuria panostuksia ja on käytännössä aina synonyymi organisaatiorakenteen portailla kiipeämiselle.
joka tapauksessa, ainakaan, sentään, edes
VIP-lahjan saajat voivat valita listalta itselleen mieluisat kokemukset ja tuotteet. Suomi mainittu, revontulet ja tähdet yksityislennollaVuoden 2025 Golden Globes -gaalan lahjalistauksen avaa ylellisiä matkailupalveluita tarjoava Helsinki Citycopter ja sen rinnalle syntynyt suomalainen luksusmatkatoimisto ACX ACCESS, jotka mahdollistavat gaalavoittajalle ainutlaatuisen matkaelämyksen Suomessa.”Elokuva- ja televisioalan Golden Globes -gaala on synonyymi Hollywoodin glamourille, luksukselle ja viihdealan suurimmalle illalle.
Onko olemassa romaani missä samaa tiettyä verbiä käytetään aina vain kerran? Että käytetään sanan synonyymia kun sana tulee toisen kerran tekstiin?
Muista kuitenkin, että se ei välttämättä ole aina niin yksinkertaista, että vain korvata sana sen synonyymin avulla, tekstin vivahteet on aina pidettävä mielessä.
Synonyymiksi kutsutaan yhtä tai useampaa samaa tarkoittavaa . Eläintaksonilla ja välissä tieteellisessä nimessä synonyymeistä vanhinta julkaistua pidetään taksonin validina tieteellisenä nimenä. Synonyymejä on kahta tyyppiä: subjektiivisia ja objektiivisia synonyymejä. Ensinmainitut perustuvat eri ja säilytetään synonyymeinä vain niin pitkään kuin niiden tyyppiyksilö katsotaan kuuluvaksi samaan taksoniin. Jälkeenmainitut taas perustuvat aina samaan tyyppiyksilöön taksonin kanssa ja on siten aina kiistaton.